Wilt u dat wij contact met u op- nemen, of wilt u een inlogcode zodat u toegang heeft tot meer informatie, laat u ons dat dan weten via het registratieformu- lier.

inloggen
registreren

Doorflipper, postvanger mét tochtklep.

 

 
 
De Doorflipper heeft ingebouwde tochtwering: de geïntegreerde -degelijke- tochtklep is geveerd om wind en tocht tegen te houden. En hij is óók nog eens vriendelijk voor uw postbesteller! 
 
 
film-demo zien?  klik links op de 2e button
 
foto's zien?  klik dan rechts-boven op de Doorflipper!
 
vragen?  bel ons: 0181-312256  / 06-43123250
 
 
 

 

 

 

Waarom een geïntegreerde tochtklep? 

 

In Nederland, met zijn winderige zeeklimaat, is woningisolatie belangrijk. Zo'n 90 % van de voordeur-brievenbussen is door de bewoners dan ook afgedicht met een tochtborstel of (in mindere mate) met een tochtklep.

Het nadeel van een tochtborstel is dat deze vrij snel veroudert en niet meer goed afsluit. Een binnen brievenbusklep met veer daarentegen, doet jarenlang zijn werk. Echter, ongeacht of u nu een tochtborstel of klep heeft: vooral de ochtendkrant blijft nogal eens halverwege deze voorziening hangen.

Maar: Het is toch écht de bedoeling (zelfs een verplichting) dat uw postbesteller de krant / stukken geheel door uw brievenbusklep heen duwt! Heeft u onze Doorflipper gemonteerd, dan  vangt die alles keurig voor u op!  


 

Waar is het ooit fout gegaan?

Het woonritueel van elke dag één of meer keren de post oprapen bestaat al zolang er voordeur-brievenbussen zijn. En dat is sinds eind 1800, zij het toen alleen bij de elite. Later -eerste helft twintigste eeuw- werd een brievenbus in de voordeur voor iedereen verplicht gesteld. Vanaf dat moment mocht de postbode het er dus op circa een meter hoogte in gooien en u als bewoner moest maar bukken. En tot de dag van vandaag is dat zo gebleven!

 

NB.

Wilt u de Doorflipper eerst in het echt zien? Vraag uw ijzerwarenwinkel of deze de Doorflipper voor u wilt bestellen! 

(U kunt hem/haar verwijzen naar www.doorflipper.nl  of tel. 0181-312256 / 06-43123250

 

 

 

In onze webshop:

 
Nu speciaal aanbod! Klik hier
geldig t/m 31-12-2019