Wilt u dat wij contact met u op- nemen, of wilt u een inlogcode zodat u toegang heeft tot meer informatie, laat u ons dat dan weten via het registratieformu- lier.

inloggen
registreren

Meer over de Doorflipper® - postvanger + handige tips

 

Heeft u vragen? bel: 0181-312256 / 06-43123250)
 
  • wilt u foto's zien?  Klik dan rechts op de Doorflipper!
  • smalle gang?  Zie Film-demo 
  • tips voor gebruikers:  Zie onderaan 
 

  

Waarom een Doorflipper®?

De Doorflipper is de meest doeltreffende oplossing om uw dagelijkse post op te vangen. Het is een slim, klein, en ook nog eens ijzersterk apparaatje, dat 100% betrouwbaar zijn werk doet. Dag in, dag uit! Zie de Film-demo!

Deze nieuwste generatie postvanger heeft ook meteen een (oerdegelijke) tochtklep. En: Uw postbesteller is blij met dit type postvanger, want van deze merkt hij niets! (Bedenkt u maar eens hoe dat bij de andere typen is of vraag het uw postbesteller!)  

  Heeft u een opleg-schuifslot op uw voordeur?
  De Doorflipper bemoeilijkt het "hengelen" naar uw slot aanzienlijk!  

 

Eenvoud was de basis voor het ontwerp:

 
 

Eenvoudig   ziet u of post werd bezorgd:

Wanneer post is bezorgd ziet u dat meteen: het apparaatje presenteert u alle ontvangen stukken keurig op een stapeltje!

   

Eenvoudig   de post uitnemen:

Omdat de post keurig voor u klaar ligt, kunt u die zo oppakken!

 

Eenvoudig   Doorflipper weer sluiten:

Met een klein duwtje sluit u de Doorflipper. Mocht u dat (door fysieke omstandigheden) teveel zijn, dan laat u de Doorflipper gewoon in de "open" stand. U mist dan wel de mooie uitstraling, maar uw gemak is dan nóg groter! In de "open" stand is de tochtklep overigens gesloten, dus geen tocht in uw gang! 

 

Eenvoudig   schoonmaken: 

De Doorflipper is van glanzende kunststof gemaakt. Even met een stofdoek er over is genoeg. In het uiterste geval even een vochtige doek met wat zachte zeep gebruiken (en nawrijven met een droge, zachte doek).

 

Eenvoudige   bevestiging aan uw voordeur:

Met (slechts) twee schroeven bevestigt u de Doorflipper aan uw deur. Het enige dat u nodig heeft is een kruiskop-schroevendraaier. De schroeven zijn bijgevoegd.

 

Eenvoudige   bevestiging geleideplaatje:

Heeft u een smalle gang, met direct achter de geopende deur een muur, bevestigt u dan het geleideplaatje. De met post gevulde Doorflipper glijdt er langs en voorkomt zo beschadiging van uw muur én zorgt er voor dat uw deur bijna net zo ver open kan als voorheen! Wij leveren een geleidenop mee (zelfklevend / kan ook geschroefd worden).  (Nog niet opgenomen bij de Doorflipper foto's en Film-demo.)

 

Maak nú uw brievenbus volwassen met de Doorflipper®

Circa 900 keer per jaar wordt post bij u bezorgd. Dagelijks "mag" u dat van uw deurmat oprapen. Bijna iedereen heeft zich daarom wel eens afgevraagd: "Waarom is daar nooit eens een oplossing voor gevonden." Wel, die lang gekoesterde oplossing is er nu! Door aanschaf van onze unieke Doorflipper kunt u stoppen met een oude  vreemde gewoonte: Telkens bukken voor de post. Twijfel niet; koop meteen de beste! Door zijn hoge kwaliteit / lange levensduur is hij zijn geld dubbel en dwars waard!

Met de Doorflipper haalt u een zeer betrouwbaar, maar bovenal ook gebruiksvriendelijk, systeem in huis. U hoeft dus écht nooit meer te bukken voor uw post!

 

Wég met die onnodige irritaties! 

Het is meestal ook de vrouw die staat te tobben wanneer ze met een volle boodschappentas de voordeur open doet, maar deze niet verder open wil doordat de poststukken er inmiddels  klem onder zitten. En werd de hond uitgelaten, dan is die vaak eerder  binnen dan het baasje en heeft de post op uw deurmat ongewild extra (natte) “stempels” gekregen! Maar ook uitglijden over de post komt voor. Opgeteld zijn het niet te verwaarlozen irritatiefactoren. Met de aanschaf van de Doorflipper heft u die in één keer op!

 

 

Gek op slimme dingen en design?

De Doorflipper® ís het! Natuurlijk valt over smaak niet te twisten, maar de gepatenteerde, en direct in zijn geboortejaar al bekroonde Doorflipper wordt door bijna iedereen verrassend mooi gevonden! 

 

 

(Geen) Buk-beperking? 

Voor iemand die niet kan bukken, of moeite met bukken heeft, is de Doorflipper de enige écht handige oplossing: U kunt geheel rechtop blijven staan; de post ligt keurig voor u klaar; die pakt u er zo met één hand uit. En zit u in een rolstoel; ook ú pakt de post er net zo eenvoudig uit! (Vergelijkt u dat eens met de andere typen die in de markt worden aangeboden!) Met een Doorflipper in huis hoeft u dus nooit meer te wachten tot iemand anders voor u de post opraapt. En bent u kerngezond: Waarom zou u uw leven lang blijven bukken / bij elkaar vegen / oprapen? Na aanschaf blijft er nog genoeg over om voor te bukken! U zult verbaasd staan van het onverwacht grote gemak. Overigens ook groot gemak voor uw postbesteller; die zal er nagenoeg niets van merken! (En dat kan van de traditionele postvangers niet worden gezegd; die leiden vaak tot een geïrriteerde postbesteller en "gepropte" post!)

 

Tips - vraag en antwoord:

Voor wie is de Doorflipper®?

De Doorflipper  is voor jong en oud en is cadeau-tip 2018 wanneer u een ander een plezier wilt doen met een nuttig cadeau, of een design-noviteit!

Kies uw eigen kleur voor de zijkanten:

De boven- voor- en onderzijde van de Doorflipper wordt altijd geleverd in een zorgvuldig gekozen kleur wit. Maar de kleur van de zijkanten kunt u zelf bepalen. Meegeleverd worden de kleuren: rood, genuanceerd zwart, wit en donker blauw. Zo kunt u de Doorflipper aanpassen aan uw eigen smaak of de kleuren van uw gang of hal.

Is de Doorflipper voor elk type deur geschikt?

Ja, tenzij uw brievenbus erg laag bij de grond, of verticaal is aangebracht.

Zit uw brievenbus niet in het midden van de deur, maar meer naar de scharnierzijde (in een enkel geval komt dat voor), dan kan het zijn dat de Doorflipper niet goed functioneert. Tenzij er meer dan ca. 15 cm. ruimte achter de geopende deur is. (Bij brievenbus in het midden is 5 cm. voldoende.)

Bevindt uw brievenbus zich in een aangrenzend glas- of houtpaneel, ook dan kan de Doorflipper worden gemonteerd. 

 

Smalle deur + smalle gang:

Is uw deur smaller dan 90 cm. en zit er direct achter de geopende deur een muur, dan zal, wanneer de opvangbak vol is en u binnenkomt, uw deur minder ver open gaan. In dit geval raden wij het plaatsen van de Doorflipper af. Alleen als in deze situatie uw deur breder is dan 90 cm, zal de Doorflipper prima passen! (Zie demo-film).  

 

Deur met opliggende glaslatten die in de weg zitten:

In dit geval past de Doorflipper alsnog door links en rechts van de brievenbusopening een paar latjes (van dezelfde dikte als de glaslatten) verticaal aan te brengen. Zo creëert u tóch een vlakke ondergrond om de Doorflipper op vast te schroeven! 

 

Technische gegevens van de Doorflipper:

De Doorflipper is klein: slechts 35 x 11 x 7 cm. (bxhxd)

De doorlaat-opening is groot: ca. 28 x 5 cm.                   en voldoet daarmee ruimschoots aan de Postwet.

De postopvangbak is groot: 36 x 27,5 x 6,5 cm. (lxbxd)

Afstand bovenste bevestigingsgaten (hart op hart) 32,3 cm.

(Positie: Van bovenzijde apparaat gerekend, 40 mm. naar beneden)

Voor montage dient boven uw brievenbussleuf een vrije ruimte aanwezig te zijn, hoog 30 mm. 

Eigen gewicht: ca. 900 gram.

 

Vangt de Doorflipper ook de zware thuiswinkel-gids op?

Ja, de Doorflipper is sterk geconstrueerd en kan heel wat hebben: ca. 3kg. (zie Film-demo).

Hoe veilig is de Doorflipper?

De Doorflipper is gemaakt van veilige soorten kunststof, zodat de onderdelen niet onverwacht kunnen breken of uiteenspatten. Zelfs na onbedoelde complete overbelasting kan de Doorflipper gewoon weer gebruikt worden. De Doorflipper is dus ook geheel kinderveilig! 

 Wat gebeurt er als ik op vakantie ben?

De Doorflipper is zo ontworpen, dat wanneer deze vol is, gewoon gaat "overlopen". U hoeft dus niet (zoals bij andere typen postvanger) iemand in te schakelen om uw postvanger leeg te maken. Extra voordeel: Was u een paar dagen weg, dan loopt uw deur niet vast op de post, want die ligt nu een halve meter verder!

Aan de binnenzijde van mijn voordeur heb ik nu een tochtklep. Zit die in de weg?

De Doorflipper heeft zelf een (oerdegelijke) tochtklep. Deze neemt dus de taak van uw huidige tochtklep of borstel over.

Maakt het uit welk type brievenbus er aan de buitenzijde van mijn deur zit?

Nee, dat maakt niet uit. Zorgt u wel dat de twee schroeven waarmee uw buiten-klep is bevestigd, aan de binnenzijde van uw deur verzonken zijn (mogen dus niet uitsteken).

Doorflipper aan kunststof-voordeur bevestigen: 

Heeft u een kunststof deur, dan is nogal eens sprake van een speciale brievenbus: Buiten- en binnenzijde schuiven in elkaar. U verwijdert nu de binnenzijde, waarna u de buitenzijde met vier (Parker)schroeven weer vastzet (doorgaans zijn in de hoeken al voorgeperforeerde gaatjes aanwezig). Om de Doorflipper te monteren dient u in dit geval daarvan zowel de onderste- als de bovenste bevestigingsgaatjes te benutten. U schroeft hem nu dus vast met niet met twee, maar vier (Parker) schroeven. Wel even een kleinere maat voorboren! Zeker als u ook nog eens een hoogwaardige 2-zijdige dun-harde tape (dus niet het dikkere "foam" type) tussenvoegt, zal uw Doorflipper® muurvast zitten. Overigens: Wanneer u ons even belt, zullen wij het u gratis toezenden! 

 

Bevat de Doorflipper elektronica?

Nee, de Doorflipper maakt voor haar werking gebruik van de natuurlijke zwaartekracht, en gaat daardoor supersnel open.

 

Krijg ik garantie op mijn Doorflipper®?

Ja, u krijgt op de Doorflipper altijd twee jaar garantie. We gaan dan natuurlijk wel uit van juiste bevestiging aan uw deur en normaal gebruik. Wilt u beroep doen op de garantieregeling, dan dient u zich bij ons te melden. Wij zullen u dan verzoeken Doorflipper (in de originele verpakking) aan ons (Magdale B.V.)   te retourneren. Inclusief uw aankoopgegevens.. Bij uw aankoop is overigens een garantiebon met de volledige instructie bijgevoegd.

 

Dringend advies bij smalle entree: 

Opvangbak "smeren": 

 

Met name in de smalle gang is een soepele werking van de opvangbak belangrijk. Merkt u dat het uitklappen minder snel gaat, smeert u dan alle scharnieren!

Direct na aankoop, en daarna eenmaal per jaar is doorgaans voldoende. Bevindt uw voordeur zich op de zon-zijde, dan kan het nodig zijn een enkele keer meer te smeren. Voordat u de overtollig olie wegpoetst eerst de opvangbak een keer of tien open/dicht doen.)

Gebruikt u uitsluitend een slotspray of siliconenspray

 

 

Nog een paar tips: 
 
Ochtendkrant maakt u wakker?

De Doorflipper gaat vanzelf open wanneer er post wordt ingeworpen. Soms is uw brievenbusklep aan de buitenkant van uw deur luidruchtig! Slaapt u licht, dan is er grote kans dat u daarvan wakker wordt. Ook de Doorflipper zult u dan bij de aflevering van uw ochtendkrant horen openvallen. Zet in dit geval de Doorflipper voordat u naar bed gaat alvast in de open stand (tilt u de voorzijde een klein stukje op). 's Morgens na het uitnemen van de krant sluit u hem weer zodat hij klaar is voor de volgende postronde! 

 

Zijkant van andere kleur voorzien:

U kunt de zijkanten losmaken door deze aan de onder/voorzijde voorzichtig naar buiten te trekken. De achter- en bovenzijde komen daarna vanzelf los van het witte frame.

Nieuwe kleur vastklikken: Achter- en bovenzijde van het nieuw gekozen paneeltje op hun plaats brengen. Daarna de voorzijde (onder en boven) met duim en wijsvinger vastknijpen aan het witte frame.

 
Kan ik mijn doorflipper in een andere kleur spuiten?

Ja, als u een beetje handig bent kan dat zeker! Veel design-deurbeslag is van roestvrij staal. De Doorflipper kan echter niet van rvs (of andere metaalsoort) worden gemaakt, dus moeten wij u vragen zelf de aanpassing te doen: Klikt u de voorzijde los en leg die apart. Dek de niet te spuiten delen af met papier (even vasttapen) en maak de te spuiten delen goed schoon/vetvrij met wasbenzine. Schud uw verfspuitbus vooraf goed en spuit daarna twee tot drie (dunne!!!) lagen de verf er op. Tussen elke keer spuiten een half uur wachten.

Door ons aanbevolen lakmerk: Tamya Color (te verkrijgen in vele modelbouwwinkels). Bij dit type verf gebruikt u geen primer! De hechting is werkelijk uitstekend (krabben met uw nagel levert, zelfs direct na het spuiten, al geen enkel resultaat meer op!). Kleurvoorbeeld: no. TS-76 levert rvs-look op.  

 
 
 
Tip voor jaarwisseling / oud-nieuw viering:

Wanneer u een klein latje of stokje (ca. 2,5 cm dik en 30 cm. lang)  bovenin de (geopende) Doorflipper legt, blokkeert dat de tochtklep. Geen rotje komt nog naar binnen!